Zelf maken

Ontwerp je eigen kaartje!

Op kissgeboortekaartjes.nl maak je zelf een geboortekaartje dat precies bij jou past. Kies een basiskaartje dat je leuk vindt en pas het aan in de eenvoudige editor. Klaar? Bestel dan makkelijk, snel en gratis een proefdruk. Is je baby geboren, dan log je in en bestel je de hoeveelheid kaartjes die je nodig hebt. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!*


 

 

6 tips voor een geboortekaartje maken

 

1. Kies uit formaten van geboortekaartjes

Weet je niet welk formaat je moet kiezen? Voor een traditioneel geboortekaartje is de vierkante dubbele kaart het meest gebruikelijk. Een staande kaart biedt meer ruimte voor bijvoorbeeld een fotocollage of typografie. Natuurlijk is het vooral heel belangrijk dat je bij het ontwerpen van een geboortekaartje een formaat kiest dat je zelf mooi vindt.
 


 

2. Achtergrond geboortekaartje kiezen

In de editor kies je zelf gemakkelijk een achtergrond kleur of één van onze vele patronen met hartjes, sterretjes of zelfs confetti. Wist je dat je ook zelf een kleur kan toevoegen?
 3. Afbeeldingen toevoegen

In de kaartjes-editor vind je allemaal leuke afbeeldingen en versieringen om te gebruiken. Afbeeldingen van bloemen, maar ook dieren, geboorte icoontjes en nog veel meer! De versieringen kun je ook van kleur veranderen en zo kan je een uniek geboortekaartje maken. 4. Geboortetekst in geboortekaartje zetten Voeg de tekst toe en kies je favoriete lettertype en kleur. De naam van jullie kindje, het geboortegedichtje of tekstje kun je zo helemaal naar wens maken.
 

4. Geboortetekst in geboortekaartje zetten

Voeg de tekst toe en kies je favoriete lettertype en kleur. De naam van jullie kindje, het geboortegedichtje of tekstje kun je zo helemaal naar wens maken. 
 5. Uitlijnen met het hulpraster

Met het hulpraster boven aan het kaartje kun je jullie teksten en afbeeldingen rechtzetten. Let op: het raster is niet zichtbaar achter afbeeldingen. Je kunt het hulpraster weer tevoorschijn halen door de afbeelding tijdelijk te verwijderen. 6. Proefdruk bestellen Een geboortekaartje maken kan best pittig zijn. Bestel daarom een gratis proefdruk om thuis op je gemak je ontwerp te bekijken. Zo kun je zien hoe jouw afbeeldingen of kleuren er in het echt uit komen te zien.


6. Proefdruk bestellen

Een geboortekaartje maken kan best pittig zijn. Bestel daarom een gratis proefdruk om thuis op je gemak je ontwerp te bekijken. Zo kun je zien hoe jouw afbeeldingen of kleuren er in het echt uit komen te zien. 

Kisscards maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.