de actievoorwaarde 

1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Kisscards uitgegeven cadeau/kortingsbonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papieren cadeaubonnen en/als cadeaukaarten) (hierna gezamenlijk: “cadeaubonnen”) die worden verkocht door Kisscards en aangewezen derde partijen.

2.Deze cadeaubon is uitsluitend te gebruiken voor bestellingen van geboortekaartjes of in combinatie met enveloppen en sluitzegels.

3.Cadeaubonnen kunnen niet gecombineerd worden met andere cadeaubonnen of acties.

4.Om een cadeaubon te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces kunt u uw unieke code invullen.

5.Cadeaubonnen uitgegeven door Kisscards zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via www.kissgeboortekaartjes.nl

6.Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

 7. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

8.Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

9.Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.

10.Hebt u vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Mail naar info@kissgeboortekaartjes.nl of  bel 040 – 2868310, bereikbaar ma t/m vr van 9:00 tot 17:00.

Kisscards maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.