Zelf geboortekaartjes maken

 

Je krijgt binnenkort een baby en je bent creatief? Ga dan naar www.kissgeboortekaartjes.nl om zelf je geboortekaartjes te maken. Onze website maakt het bijzonder eenvoudig om al je creativiteit in je kaartje te stoppen. Je kunt bijvoorbeeld zelf afbeeldingen verwijderen en toevoegen, het lettertype aanpassen en de kleuren wijzigen.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Begin je project om zelf een geboortekaartje te maken met het aanmaken van een account op onze website. Dat geeft je veel voordelen! Je kunt bijvoorbeeld je favoriete kaartje opslaan, inclusief het werk dat je er zelf aan verricht. Zo hoef je aanpassingen maar één keer te doen. Een opgeslagen kaartje kun je bewaren tot je het niet meer nodig hebt.

 

Als je zelf een geboortekaartje gaat maken, kun je bij ons zonder de hulp van een vormgever prima aan de slag. We hebben namelijk al een stukje voorwerk voor je gedaan. Je kunt bij ons een kaartje kiezen aan een grote, en steeds groeiende, verzameling zelf ontworpen kaartjes. Dat is je basis. Daar kun je vervolgens allerlei leuke dingen mee doen. Weet je al hoe je baby gaat heten? Voer dan de naam alvast in. Zelf geboortekaartjes maken is echt ontzettend leuk!

 

Een deel van de informatie kun je pas toevoegen na de geboorte van je kindje. Maar dat gaat zo gemakkelijk, dat je het heel snel kunt regelen als het zover is. En als je dan toch ingelogd bent, kun je de kaartjes meteen bestellen. Samen met de enveloppen in een frisse, geschikte kleur. Plaats je die bestelling voor 14.00 uur? Dan verzenden we je kaartjes dezelfde dag nog naar je. 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro