Zelf geboortekaartje ontwerpen

 

Met een account op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je je geboortekaartjes zelf ontwerpen! Dan weet je zeker dat je kaartje precies zo wordt als jij het wilt hebben. Je hebt geen vormgever nodig en geen andere hulpbronnen. Dat scheelt tijd en geld! Bovendien is een geboortekaartje zelf ontwerpen hartstikke leuk. Want wat is er nu fijner dan de geboorte van je kindje aankondigen met een kaartje van eigen hand?

Lees verderkeyboard_arrow_down

Zo kun je zelf een geboortekaartje ontwerpen: kies een basiskaartje uit één van de categorieën op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan snoezig, uiltjes, naturel of stoer. Elk thema bevat meerdere kaartjes, er zit er vast wel eentje bij die goed aansluit op jouw smaak! Dit kaartje sla je op in je eerder aangemaakte account. Nu kun je het geboortekaartje zelf ontwerpen.

 

Want elk element op het kaartje kun je naar hartenlust aanpassen, vergroten, verkleinen of verwijderen. Ook kun je zelf afbeeldingen en tekst toevoegen. Die tekst kun je vervolgens weer in allerlei verschillende lettertypes neerzetten en van kleur veranderen. Om je te helpen bij al die wijzigingen hebben we een korte handleiding voor je gemaakt. Zelf je geboortekaartje ontwerpen is nog nooit zo toegankelijk geweest.

 

Natuurlijk is het fijn om je ontwerp even goed te bekijken voor je de definitieve bestelling plaatst. Daarom maken we gratis een proefdruk voor je. Die kun je uitgebreid nakijken en je voelt meteen even de dikte van het papier. Ook kun je nu alvast de kwaliteit van ons printwerk bekijken. Zo mooi worden al je geboortekaartjes!

 

Geboortekaartjes zelf ontwerpen houdt eigenlijk niet op bij het kaartje. Je kiest daarom ook zelf een geschikte envelop bij je kaartjes uit. Ook hiervoor hebben we een heel mooi aanbod.

 

Baby geboren? Vul zijn of haar naam, gewicht en lengte en natuurlijk de datum in. Daarna is de bestelling plaatsen een fluitje van een cent. Als je de kaarten voor 14.00 bestelt, zorgen wij dat ze dezelfde dag nog naar je verzonden worden. 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro