Unieke geboortekaartjes

 

Unieke geboortekaartjes lijken misschien moeilijk te vinden, toch kun je ze heel eenvoudig bestellen. Kijk eens op www.kissgeboortekaartjes.nl. Daar staan kaartjes in allerlei categorieën: aquarel, simpel, snoezig, diertjes en nog veel meer. Elke categorie bevat meerdere kaartjes om uit te kiezen. Heb jij al een favoriet gezien?

Lees verderkeyboard_arrow_down

De kaartjes op onze website zijn nog niet helemaal af. We hebben namelijk de basis voor je gemaakt, de rest mag je zelf aanpassen. Dan weet je ook zeker: dit is een uniek geboortekaartje. Om je nog zo veel mogelijk te helpen, hebben we de website voorzien van handige knoppen en keuzevelden. Ook kun je een korte handleiding vinden onder de noemer ‘Hoe werkt het’. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om je kaartje aan te passen naar jouw wensen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je ons gewoon even bellen. We helpen je graag met het maken van unieke geboortekaartjes.

 

Voordat je begint: het is erg handig om even een account aan te maken op onze website. Dan kun je het door jou uitgekozen kaartje en al je bewerkingen opslaan. Zo kun je het eerste ontwerp een paar dagen laten liggen en er dan weer eens naar kijken. Wie weet wat je nog bedenkt na een kleine pauze?

 

Natuurlijk is het ook fijn om een uniek geboortekaartje ‘in het echt’ te zien. Als je klaar bent met ontwerpen, kun je daarom heel gemakkelijk en gratis een proefdruk bestellen. We laten je kaartje thuisbezorgen, dan kun jij op je gemak bekijken of dit precies is wat je voor ogen had. Als je volledig tevreden bent over je kaartje, laat je hem opgeslagen in je account staan tot de geboorte van je kindje. Dan voer je de laatste gegevens in en bestel je de kaartjes. Wij zorgen dat je ze snel in huis hebt.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro