Speciale geboortekaartjes

 

Voor een speciaal geboortekaartje ga je naar www.kissgeboortekaartjes.nl. Daar hebben we namelijk een mooie collectie speciale geboortekaartjes voor je klaarstaan. Omdat we kaartjes in allerlei thema’s hebben, zoals snoezig, gezellig, diertjes of naturel, is er voor ieder wat wils.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Gelukkig hoeft ook een speciaal geboortekaartje helemaal niet duur te zijn. Dat we de prijzen laag kunnen houden voor je, komt ook doordat je een deel van het werk zelf doet. Je mag je kaartjes namelijk helemaal zelf aanpassen naar een versie die past bij jouw nieuwe gezin. Dat scheelt een hoop geld, je bespaart flink op een vormgever op deze manier.

 

Echt speciale geboortekaartjes maak je dus zelf. Ook kies je er zelf een geschikte envelop bij uit, die hebben we in een groot aantal pittige kleuren. De enveloppen kun je eventueel al voorafgaand aan de geboorte van je kindje bij je thuis laten bezorgen. Dat geeft je voldoende tijd om de adressen erop te schrijven. Een klusje dat je graag afgerond hebt voordat je baby geboren wordt!

 

Maak een account aan op onze website om eenvoudig en snel je eigen kaartjes te ontwerpen. Met een account is een kaartje opslaan namelijk zo gebeurd. Dat kaartje blijft voor je opgeslagen staan tot je het nodig hebt als je baby geboren wordt. Dan hoef je alleen de details nog aan te passen en kun je je kaartjes bij ons bestellen. Wij printen je kaartjes op hoge kwaliteit en op mooi papier. Als je de kaartjes voor de middag bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag naar je verzonden worden. Vier de geboorte van je baby met een speciaal geboortekaartje van Kisscards!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro