Originele geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes bestellen

Heb je er genoeg van om echt overal dezelfde ontwerpen voor geboortekaartjes tegen te komen? Als je op zoek bent naar een origineel geboortekaartje dan ga je gewoon naar www.kissgeboortekaartjes.nl. Dan weet je zeker: ik heb originele geboortekaartjes.

Lees verderkeyboard_arrow_down

 

originele geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes

Dat je deze kaartjes nergens anders tegenkomt is logisch. We hebben ze namelijk allemaal zelf ontworpen en getekend. Niemand anders kan ze kopen om ze via een andere website of drukkerij te verkopen. Zo kun je erop rekenen dat je geboortekaartjes origineel zijn.

 

Bovendien zijn het ook originele geboortekaartjes als je nog een andere betekenis geeft aan het woord ‘origineel’. We hebben kaartjes gemaakt die lekker anders zijn dan andere kaartjes. Een beetje eigenwijs, mooi tot in de puntjes en aan te passen naar jouw eigen ideeën.

 

Je maakt zelf je geboortekaartjes origineel door iets te veranderen in de kleuren, het lettertype en de afbeeldingen. Op onze website gaat dat echt heel gemakkelijk. Met duidelijke aanwijzingen, handige buttons en keuzevelden heb je het ontwerp helemaal zelf in de hand. En als je toch ergens tegenaan loopt of als je andere vragen hebt, dan zijn we gewoon telefonisch bereikbaar. We helpen je graag weer op weg!

 

Proefdruk: Originele geboortekaartjes

Een geboortekaartje mag natuurlijk niet origineel zijn omdat er iets fout gaat. Daarom sturen we je een proefdruk als je klaar bent met ontwerpen. Het is fijn om je kaartje even in handen te hebben en aan alle kanten te bekijken. Niet tevreden? Je kunt gewoon doorgaan met aanpassen. Wel tevreden? Je bewaart je originele geboortekaartje heel handig online tot de geboorte van je baby

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro