Lieve geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes ontwerpen

Als je op zoek bent naar een lief geboortekaartje, dan valt het op kissgeboortekaartjes nog niet mee om een keuze te maken. Op onze website vind je namelijk een grote verzameling van zelf ontworpen geboortekaartjes. We hebben die kaartjes in allerlei categorieën verdeeld, maar de categorie lief zit er niet bij… Waarom niet? Omdat we dan maar één categorie nodig hadden. Al onze kaartjes zijn lieve geboortekaartjes!

Lees verderkeyboard_arrow_down

lieve geboortekaartjesLieve geboortekaartjes: Veel keuze

Zo hebben we bijvoorbeeld de categorieën gezellig, diertjes, naturel en babyfoto. Elke categorie bevat weer een mooie verzameling lieve geboortekaartjes. Het zijn kaartjes die je zelf nog aan kunt passen. Je kunt dus niet alleen zelf de naam, datum en andere gegevens aanpassen, maar ook het lettertype, afbeeldingen en kleuren. Op onze website heb je alle vrijheid om je kaartje zó te maken als jij het wilt hebben. En dat biedt veel mogelijkheden.

 

Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we ervoor gezorgd dat je heel eenvoudig een account aan kunt maken. We hebben niet veel gegevens van je nodig: een gebruikersnaam, e-mailadres en een wachtwoord. Met een account kun je je favoriete kaartje opslaan, inclusief alle bewerkingen. Ook kun je zo een gratis proefdruk bestellen.

 

Lieve geboortekaartjes maken handleiding

Daarnaast hebben we op de website een praktische handleiding voor je samengesteld. Daarom is het een fluitje van een cent om zelf een lief geboortekaartje te maken. Stap voor stap leggen we aan je uit hoe je een kaartje kunt veranderen om het precies aan te laten sluiten op jouw wensen.

 

Als je baby eenmaal geboren is, wil je je lieve geboortekaartjes natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Geen probleem! Als je voor 14.00 uur je bestelling bij ons plaatst, verzenden wij de kaartjes nog die dag naar je. Daar zitten dan natuurlijk ook de door jou uitgekozen enveloppen bij. Kortom: met Kisscards vier je de geboorte van je kind mooi, lief, snel en betaalbaar.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro