Leuke geboortekaartjes

 

Ben je op zoek naar een leuk geboortekaartje? Zoek dan niet verder! Op www.kissgeboortekaartjes.nl staan de allerleukste geboortekaartjes voor je klaar. Omdat we al onze kaartjes per thema gebundeld hebben, is het ook nog eens ontzettend eenvoudig om er eentje uit te zoeken die echt bij jouw smaak past. Een leuk geboortekaartje heb je bij ons dus zo gevonden!

Lees verderkeyboard_arrow_down

Weet je wat onze kaartjes extra leuk maakt? Ze zijn nog niet helemaal af. Dat klinkt een beetje gek, maar toch is het juist heel fijn voor jou. Het is namelijk de bedoeling dat je de kaartjes zelf de invulling geeft die jij nodig hebt. Dat betekent dat jij de rol van vormgever op je kunt nemen om zelf leuke geboortekaartjes te maken. Het is dan erg prettig om even een account op onze site aan te maken. Je vult eenvoudig je naam, e-mailadres en een wachtwoord in en je kunt aan de slag.

 

Nu kun je, met hulp van onze korte en duidelijke handleiding, je kaartjes zelf aanpassen. Omdat je een account hebt, sla je al je wijzigingen eenvoudig op. Zo kun je op een later moment weer verdergaan met je kaartje. Je maakt leuke geboortekaartjes door bijvoorbeeld een ander lettertype te kiezen, de kleuren te veranderen of afbeeldingen toe te voegen.

 

Een proefdruk krijg je gratis van ons. Super handig, met het kaartje in je handen kun je toch beter zien of het helemaal naar wens is. Ook daarna kun je nog wijzigingen doorvoeren, mocht je dat nodig vinden. Nu is het wachten tot je kindje geboren wordt. Als het eenmaal zover is, hoef je alleen nog de laatste details in te vullen (of een foto, als je daarvoor gekozen hebt). Je bestelling plaats je eenvoudig en snel. Voor 14.00 uur besteld? Dan verzenden we de kaartjes nog dezelfde dag naar je.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro