Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Je verwacht binnenkort een kindje en dat mag flink gevierd worden. Begin het feestje goed met een hip geboortekaartje! Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je verschillende thema’s kiezen: stoer, snoezig, met diertjes, aquarel en nog veel meer. Maar één ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal hippe geboortekaartjes.

Lees verderkeyboard_arrow_down

 

Handige tip! Maak alvast een account aan op www.kissgeboortekaartjes.nl.

 

hippe geboortekaartjesEenvoudig een hip geboortekaartje maken

De site werkt heel eenvoudig: je zoekt een hip geboortekaartje uit dat het beste past bij jouw wensen en persoonlijke voorkeur. Misschien staat er zelfs eentje bij die goed past bij de babykamer of het geboortebord voor in de voortuin. Klaar met kiezen? Dan kun je pas echt aan de slag. Want elk kaartje kun je precies aanpassen naar een ontwerp dat jij wilt.

 

Sla het kaartje van je keuze alvast op (daar heb je dus een account voor aangemaakt). Verander nu bijvoorbeeld een gedichtje op het kaartje, dan zie je meteen hoe gemakkelijk je alles aan kunt passen. Bijna alle elementen kun je nu aanpassen om een versie te maken die je tot de geboorte van je kindje in je account opgeslagen laat staan. Weet je nog niet of het een jongetje of een meisje wordt? Geen probleem, dan maak je gewoon twee van die hippe geboortekaartjes.

 

Zelf het je hippe geboortekaartjes aanvullen

De naam, de datum, het gewicht en de lengte kun je eenvoudig aanpassen als je baby eenmaal geboren is. Dat is zo gebeurd en dan kun je de kaartjes en de enveloppen direct bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering. Dan ligt er bij je familie en vrienden ook snel een hip geboortekaartje op de deurmat. 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro