Goedkope geboortekaartjes online

 

Bestel je goedkope geboortekaartjes online! Dan weet je vooraf precies wat de kosten zijn en wat je voor die prijs krijgt. Op www.kissgeboortekaartjes.nl vind je een grote verzameling mooie kaartjes die je naar eigen wens volledig aan kunt passen. Dat betekent dat de kaartjes niet alleen goedkoop, maar ook nog heel mooi zijn!

Lees verderkeyboard_arrow_down

Goedkoop online geboortekaartjes kopen

 

Want zeg nou zelf, een baby krijgen is al duur genoeg. Dan is het toch hartstikke fijn dat je kaartjes niet zo veel hoeven te kosten? Bovendien kies je bij ons voor een kaartje dat er heel mooi uitziet en precies bij je past. Dat werkt zo. Op onze website kun je gemakkelijk en snel een account aanmaken. Dat is jouw persoonlijke werkomgeving. Je kunt kaartjes opslaan, wijzigingen aanbrengen en bestellingen plaatsen vanuit je account. De basiskaartjes waaruit je kunt kiezen vind je in een handig overzicht. We hebben ze ingedeeld op thema, zodat je snel kunt vinden wat je leuk vindt.

 

Zit er iets bij dat jou aanspreekt? Dan ga je zelf aan de slag en merk je waarom goedkope geboortekaartjes online bestellen zo gemakkelijk is. In onze eenvoudige editor kun je namelijk alles zelf, daar komt geen vormgever aan te pas. Je past lettertypen, kleuren en afbeeldingen zelf aan totdat je helemaal happy bent met het resultaat. Met een gratis proefdruk weet je echt zeker dat je een kaartje hebt samengesteld dat perfect is voor de komst van jouw kleintje.

 

De bijpassende enveloppen kies je natuurlijk ook zelf. Die kun je al vooraf gratis laten bezorgen en adresseren. Makkelijk! Is het straks eenmaal zover en is jouw baby geboren? Dan bestel je de definitieve goedkope geboortekaartjes online en snel. Wij zorgen dat je ze echt snel in huis hebt. Want voor 14.00 uur besteld, is dezelfde dag nog op weg naar jou.

 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro