Goedkope geboortekaartjes maken

 

Een baby krijgen is geweldig, maar ook best een beetje duur. Je hebt veel spullen nodig als jouw kleintje er straks eenmaal is en de kosten daarvan kunnen flink oplopen. Daarom is het slim om je geboortekaartjes via www.kissgeboortekaartjes.nl te bestellen. Bij ons kun je goedkope geboortekaartjes maken, die er ook nog eens geweldig uitzien!

Lees verderkeyboard_arrow_down

Goedkope geboortekaartjes maken

 

Onze kaartjes leveren wij op 350 grams glanspapier. Dat betekent dat jouw kaartjes niet alleen heel mooi zijn, maar ook nog eens lekker stevig. Zo kun je goedkope geboortekaartjes maken zonder dat je kunt zien dat je er geld op bespaard hebt. De kostenbesparing zit ook helemaal niet in de kwaliteit van de kaartjes, maar juist in de ontwerpuren. Dat komt doordat je bij ons een basiskaartje kunt kiezen dat je vervolgens zelf naar wens aanpast. Omdat iedereen van andere dingen houdt, hebben we kaartjes in allerlei thema’s. Zoals stoer, hip, vintage of bloem. Bovendien komen er wekelijks nieuwe kaartjes bij.

 

In de handige editor pas je zelf lettertypen, kleuren, afbeeldingen en foto’s aan. Goedkope geboortekaartjes maken betekent dus helemaal niet dat je zelf niets te zeggen hebt over hoe jouw kaartje eruit gaat zien. Als je je proefdruk bestelt, merk je al dat je geld gaat besparen. Want die krijg je van ons gewoon gratis. En daar houdt het niet op. Als je, na de geboorte van je baby, je geboortekaartjes bij ons bestelt, rekenen we geen verzendkosten in Nederland en België.

 

Ook zo handig: de bijpassende envelop kies je zelf en kun je vooraf al los bestellen. Die kun je dus allemaal alvast adresseren, dat scheelt veel tijd als je baby er straks is en de kaarten verzonden moeten worden. Kortom, we maken het graag gemakkelijk en betaalbaar voor je!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro