Goedkope geboortekaartjes

Op zoek naar goedkope geboortekaartjes?

Verwacht jij binnenkort een kindje? Dan ben je vast op zoek naar een leuk en mooi, maar ook goedkoop geboortekaartje. Een baby krijgen kost aardig wat geld; goedkope geboortekaartjes zijn dan echt een fijne meevaller.

Lees verderkeyboard_arrow_down

 

Goedkope geboortekaartjes in jouw stijl

Op Kiss geboortekaartjes kun je zien dat ook een goedkoop geboortekaartje precies past bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Je vindt er namelijk kaartjes in allerlei stijlen, bijvoorbeeld lief, stoer, kleurrijk of naturel. Heb je een kaartje gevonden? Dan kun je het precies naar jouw wensen aanpassen en opslaan. Met een account op de website zorg je ervoor dat alles precies zo bewaard wordt als jij het wilt hebben.

goedkope geboortekaartjes

 

Gratis proefdruk van jouw geboortekaartje

Klaar met het ontwerpen van je goedkope geboortekaartjes? Dan maken we gratis een proefdruk voor je. Het is erg fijn om zo’n kaartje even echt te zien en van alle kanten te bekijken. Na ontvangst van je proefdruk kun je gewoon nog wijzigingen aanbrengen, als je dat nodig vindt. Als je daarna nog een proefdruk wilt ontvangen, dan kan dat tegen een kleine vergoeding.

 

Enveloppen goedkope geboortekaartjes

Ook een goedkoop geboortekaartje mag stijlvol verpakt worden. Je kiest zelf de kleur van de envelop, jij bepaalt namelijk wat er het beste bij het door jou uitgekozen kaartje past. Als je kindje geboren is, breng je de details aan en drukken wij het kaartje voor je af. Je hebt je geboortekaartjes snel in huis en kunt ze dus ook snel verzenden naar je familie, vrienden, kennissen en collega’s. Ga gauw aan de slag op www.kissgeboortekaartjes.nl, dan leveren wij jouw geboortekaartjes goedkoop.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro