Goedkope babykaartjes

 

Wat geweldig dat je zwanger bent! Je gaat een hele mooie tijd in waarin je gezin groter wordt en je een nieuw mensje mag verwelkomen. In die tijd merk je ook dat er nogal wat kosten verbonden zijn aan de komst van een kleine. Daarom is het goed om te weten dat je goedkope babykaartjes kunt bestellen die er geweldig uitzien!

Lees verderkeyboard_arrow_down

Goedkoop babykaartjes bestellen

 

Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je je eigen Kiss Cards maken. Op onze website staat een grote collectie uiteenlopende babykaartjes en er komen elke week nieuwe ontwerpen bij. Het mooiste hieraan is dat je zelf een basiskaartje kiest en aanpast, zo bespaar je een hoop geld voor een ontwerper en bestel je jouw babykaartjes goedkoop. Zo werkt het: uit de verschillende categorieën kies je een kaartje dat bij je past. Daarna pas je het in de handige editor zelf aan. Je kunt kleuren, lettertypen en afbeeldingen wijzigen, zodat je jouw kaartje precies maakt zoals jij het wilt hebben.

 

Bij je zelfgemaakte babykaartje hoort natuurlijk ook een zelf uitgezochte envelop. We hebben allerlei kleuren, dus we weten zeker dat je er iets moois tussen vindt. Omdat we je niet onnodig op kosten willen jagen, ontvang je van ons een gratis proefdruk. Zo weet je zeker dat jouw goedkope babykaartje precies aan je verwachtingen voldoet. Wil je daarna nog iets wijzigen? Dat is geen probleem, je kaartje staat voor je klaar in je eigen account.

 

Als je baby eenmaal geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens aan te passen. Zoals de naam (als je die vooraf nog niet zeker wist), de datum, het tijdstip en het gewicht. Daarna is het een kwestie van het juiste aantal bestellen. Als je jouw babykaartjes voor 14.00 uur bestelt, verzenden we ze dezelfde dag nog naar je. Dan kun jij aan de wereld laten weten dat jouw kleine geboren is.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro