Geboortekaartjes zelf maken

 

Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je je geboortekaartjes zelf maken! De website staat boordevol leuk basiskaartjes waar je je eigen inbreng aan kunt toevoegen. Om te zorgen dat er geen enkel leuk idee verloren gaat, als je computer ineens kuren heeft bijvoorbeeld, kun je je werk opslaan in je eigen account. Handig toch?

Lees verderkeyboard_arrow_down

Een geboortekaartje zelf maken is echt nog nooit zo eenvoudig geweest. Op de website kun je een praktische handleiding vinden waarin onderdeel voor onderdeel uitgelegd staat hoe het werkt. In korte teksten en duidelijke screenshots lees je hoe je al jouw ideeën in je kaartje kunt verwerken. Natuurlijk kan het gebeuren dat het aanpassen even niet vlekkeloos verloopt. Maar dan zijn we gewoon telefonisch bereikbaar. We helpen je vlot weer op weg!

 

We hebben de kaartjes verdeeld in een aantal categorieën, denk aan gezellig, kleurrijk, babyfoto en stoer. In die categorieën staat telkens een mooie verzameling kaarten. En elke week komen er nieuwe kaartjes bij. Zo kun jij je geboortekaartje zelf maken: je kiest een kaartje dat aansluit op jouw smaak, je wijzigt de verschillende onderdelen naar jouw wensen en je bestelt een proefdruk om zeker te weten dat je kaartje helemaal goed is.

 

Geboortekaartjes zelf maken is dus helemaal niet moeilijk! Op onze website heb je het zo voor elkaar. Zoek er daarna ook nog een mooie envelop bij uit, we hebben veel verschillende leuke kleuren voor je. Die enveloppen kun je trouwens ook al ruim voor de geboorte bestellen. Dan kun je de adressen er alvast op zetten, met de hand, met stickers of met de printer. Als je kindje dan geboren is, bestel je de kaarten. Wij verzenden ze dezelfde dag nog naar je, als je voor 14.00 uur bestelt. Zo maak je feestje voor de geboorte van je baby alleen maar groter!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro