Geboortekaartjes tweeling

Geboortekaartjes voor een tweeling

Gefeliciteerd, je krijgt een tweeling! Dat betekent dat je veel dingen dubbel nodig hebt: kleding, flessen, luiers en bedjes. Voor de geboortekaartjes kun je zelf kiezen, ieder een eigen kaart of samen eentje? Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je hoe dan ook een geboortekaartje voor je tweeling vinden.

Lees verderkeyboard_arrow_down

geboortekaartjes tweelingGeboortekaartjes tweeling: zelf aanpassen

Want op onze website zijn eigenlijk alle kaartjes geboortekaartjes voor een tweeling. Dat zit zo: elk kaartje kun je zelf aanpassen. Je kunt de tekst, de kleuren en de afbeeldingen wijzigen naar wat jij het mooiste vindt. Dus je kunt ook alle kaartjes gebruiken voor je tweeling. In plaats van één naam, typ je er twee. Ook alle andere informatie over je kindjes kun je zelf toevoegen.

Natuurlijk is het erg prettig om zo veel mogelijk geregeld te hebben voordat je kinderen geboren worden. Dat geldt ook voor de geboortekaartjes voor je tweeling. Op onze website kun je heel gemakkelijk een account aanmaken en daar het door jou gekozen kaartje of de door jou gekozen kaartjes in opslaan. Alle wijzigingen die je aanbrengt op de kaartjes hoef je zo maar één keer te doen en je kunt op een later moment nog aan je kaartje werken.

 

Gratis proefdruk

Als je denkt dat het geboortekaartje voor je tweeling af is, kun je een gratis proefdruk bestellen. Dat geeft je de kans om je kaartje nog een keer heel goed na te kijken voordat je het, na de geboorte van je kinderen, definitief bestelt. Kijk ook alvast even naar een geschikte envelop, die leveren we namelijk in allerlei frisse kleuren.

 

Klaar om te bestellen? Als je bestelling voor 14.00 uur bij ons geplaatst is, verzenden we de geboortekaartjes voor je tweeling nog dezelfde dag!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro