Geboortekaartjes ontwerpen

 

Over een paar maanden krijg je een baby, dus nu is een goed moment om een mooi, lief en leuk geboortekaartje te ontwerpen! Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je zelf bepalen hoe jouw kaartje eruit gaat zien, welke kleuren je wilt gebruiken en welk lettertype je het mooiste vindt. Een vormgever is niet nodig, dat ben je namelijk zelf!

Lees verderkeyboard_arrow_down

Op de website staan alle geboortekaartjes verdeeld in verschillende categorieën. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit letters, naturel, gezellig of snoezig. Elke categorie bevat weer een aantal kaartjes die aansluiten op dat thema. Als je eenmaal een kaartje hebt uitgezocht dat je straks voor je baby wilt bestellen, kun je de geboortekaartjes zelf verder ontwerpen.

 

Onder de knop ‘Hoe werkt het’ kun je exact lezen hoe alles werkt. Zo leggen we aan je uit hoe je van de voor- naar de binnenzijde van de kaart kunt gaan, hoe je delen van een kaartje kunt verwijderen, hoe je afbeeldingen kunt toevoegen en aanpassen, hoe je teksten en icoontjes kunt aanpassen, hoe je dingen kunt positioneren en hoe je onderdelen een kleur kunt geven. Handig om even door te lezen, dan kun je daarna je geboortekaartje ontwerpen.

 

Maak vooral even een account aan op de website. Dan kun je je kaartje opslaan en later weer bekijken en aanpassen. Dat is fijn, want geboortekaartjes ontwerpen tot ze volledig naar wens zijn, vraagt de nodige aandacht. Verdeel dat het liefst over een paar dagen. Een frisse blik op je eerste ideeën geeft soms nieuwe inspiratie.

 

Als deel één van je geboortekaartje ontwerpen erop zit, is het tijd om een proefdruk te bestellen. Die versturen we gratis naar je. Dan kun je het kaartje goed bekijken en eventueel aan een paar andere mensen laten zien. Eventuele wijzigingen kun je daarna gewoon op de website doorvoeren. Als je baby geboren is, vul je de laatste dingen in en bestel je de kaartjes. Je hebt ze vaak dezelfde dag nog in huis!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro