Geboortekaartjes online

 

Als je een baby krijgt, komt er veel op je af. Je krijgt uit allerlei hoeken advies en lijstjes en je moet ontzettend veel aanschaffen. Logisch en leuk, maar het kost veel tijd (en geld!). Daarom is het erg prettig om in ieder geval je geboortekaartjes online te bestellen. Geen bezoekjes aan de vormgever, geen tripjes naar de drukkerij. Gewoon thuis achter de computer of met je laptop op schoot een geboortekaartje uitzoeken.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Natuurlijk wil je wel een kaartje dat perfect aansluit op je verwachtingen. Bij www.kissgeboortekaartjes.nl is dat geen probleem. Als je bij ons online geboortekaartjes bestelt, weet je zeker dat je een origineel kaartje van hoge kwaliteit zal krijgen. We hebben namelijk alleen maar kaartjes die we zelf ontworpen hebben en die jij zelf nog kunt aanpassen. Je kaartje printen we op dik papier in mooie, heldere kleuren. Benieuwd naar die kwaliteit? Je ontvangt van ons een gratis proefdruk.

 

Online geboortekaartjes bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk als je een account aanmaakt. Je hoeft alleen een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord op te geven en je kunt al met je kaartje beginnen. Uit de verschillende categorieën zoek je een basiskaartje uit dat je het allerleukst vindt. Dan ga je, met behulp van onze praktische handleiding, alle onderdelen aanpassen die je graag anders zou zien. Denk bijvoorbeeld aan het lettertype, de kleuren of afbeeldingen. Je kunt objecten groter of kleiner maken en zelfs verwijderen als je ze niet op je kaartje wilt hebben. Ook objecten toevoegen is heel eenvoudig. 

 

Dus bestel je geboortekaartjes online bij Kisscards. Dan weet je zeker dat je de geboorte van je baby met een prachtig geboortekaartje viert!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro