Geboortekaartjes met foto

 

Een geboortekaartje met foto is een echt persoonlijk geboortekaartje. Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je zo’n kaartje heel eenvoudig uitzoeken, zelf aanpassen en bestellen. Dat werkt zo:

Lees verderkeyboard_arrow_down

Op onze site staan verschillende basisontwerpen voor een geboortekaartje met foto. Voor jongens en voor meisjes. Een basisontwerp heb je nodig omdat je natuurlijk niet alleen een foto op je kaartje wilt hebben. Ook de naam, datum en bijvoorbeeld het gewicht en de lengte wil je vermelden. Op de site kun je in de categorie ‘babyfoto’ een kaartje uitzoeken dat het beste bij jouw smaak past.

 

Als je een account aanmaakt op de website, kun je dat kaartje eenvoudig opslaan en bewerken. Alle bewerkingen blijven in je account bewaard. Zo kun je een eerste ontwerp een paar dagen laten rusten en er dan weer eens met een frisse blik naar kijken. Het ontwerpen zelf is niet moeilijk. Op onze website staat stap voor stap uitgelegd hoe je het lettertype, de kleuren en afbeeldingen aan kunt passen.

 

Geboortekaartjes met foto kun je natuurlijk maar tot in een bepaalde mate klaarzetten. Het belangrijkste onderdeel voeg je pas toe als je kindje geboren is en je een mooi plaatje hebt kunnen schieten van hem of haar. Toch is ook het uploaden en invoegen van je foto zo gebeurd, als het eenmaal zover is. Dan kun je het kaartje bestellen in het aantal dat jij nodig hebt en met de kleur enveloppen van jouw keuze.

 

Dus geboortekaartjes met foto zijn voor iedereen heel gemakkelijk te bestellen via www.kissgeboortekaartjes.nl

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro