Geboortekaartjes meisje

 

Niet alle ouders willen al voor de geboorte weten of ze een dochter of een zoon krijgen. Maar jij misschien wel. En als je nu weet dat je een dochter zal krijgen over enkele maanden, dan is het tijd om een geboortekaartje voor een meisje uit te zoeken!

Lees verderkeyboard_arrow_down

Op www.kissgeboortekaartjes.nl vind je de leukste geboortekaartjes voor meisjes. Elke week zetten we er nieuwe kaartjes bij, dus de collectie wordt steeds groter. Al onze kaartjes zijn ingedeeld in categorieën. Denk aan snoezig, uiltjes, kleurrijk, babyfoto of simpel. Zo zorgen we ervoor dat je gemakkelijk een kaartje kunt vinden dat goed bij jouw smaak en voorkeur past. In elke categorie kun je meerdere geboortekaartjes voor meisjes vinden.

 

Een geboortekaartje voor een meisje mag roze zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Daarom kun je bijvoorbeeld in de categorie ‘stoer’ ook kaartjes vinden in andere kleuren. Er zijn kaartjes met sterren, houten harten en stippen. Met ballonnen, vlaggen en verschillende dieren. Kortom, voor ieder meisje een lief en persoonlijk geboortekaartje.

 

Ieder kaartje kun je vervolgens zelf aanpassen. Het is niet nodig om met een vormgever te overleggen en uit te leggen wat je bedoelt, je kunt het gewoon meteen zelf doen! Onder de kop ‘Hoe werkt het’ leggen we stap voor stap aan je uit hoe je een geboortekaartje aan kunt passen. Zo zie je bijvoorbeeld hoe je een onderdeel kunt verwijderen, hoe je een afbeelding toe kunt voegen en hoe je het lettertype aan kunt passen. Zo maak je het geboortekaartje voor jouw meisje echt uniek. Heb je nog vragen of lukt het even niet? Je kunt met ons bellen, dan helpen we je telefonisch verder. Samen zorgen we ervoor dat er, als je dochter geboren wordt, een prachtig geboortekaartje klaarligt.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro