Geboortekaartjes maken

 

Gefeliciteerd! Over enkele maanden krijg je een baby, iets om met trots wereldkundig te maken. Om de komst van je kindje optimaal te vieren, bestel je de geboortekaartjes via www.kissgeboortekaartjes.nl. Want daar kun je zelf geboortekaartjes maken. We hebben een grote verzameling ontwerpen voor je, die je als basis kunt gebruiken. Vanaf dat punt ga je lekker zelf aan de slag om je geboortekaartjes te maken.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Zelf een geboortekaartje maken is bij ons helemaal niet moeilijk. We hebben de website zo voor je ingericht, dat je stap voor stap je kaartjes kunt samenstellen. Zo zijn de kaartjes om te beginnen in verschillende categorieën ingedeeld. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit stoer, lief, met diertjes, naturel en aquarel. Blader op je gemak door de pagina’s, dan kom je vanzelf een kaartje tegen dat goed bij je past.

 

Heb je het juiste basiskaartje gevonden? Dan is het tijd om aan de slag te gaan en je eigen wensen en voorkeuren op het ontwerp los te laten. Maak daarbij vooral even een account aan, dan kun je die wijzigingen gemakkelijk bewaren en je kaartje op een later moment weer bekijken en bewerken. Fijn, want een geboortekaartje maken doe je misschien liever niet in één dag.

 

Nu je op weg bent met een voorkeurskaartje en een account, kun je allerlei aanpassingen doen. Je kunt bijvoorbeeld al een keer de naam van je kindje invullen (niemand verklapt het, beloofd!). Ook je eigen adres en korte tekstjes of gedichtjes kun je al precies zo neerzetten als jij ze wilt hebben. Om zeker te weten dat je een kaartje ontwerpt dat helemaal goed is, krijg je van ons een gratis proefdruk toegestuurd.

 

Kortom: wil je zelf geboortekaartjes maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro