Geboortekaartjes jongen

geboortekaartjes jongenGeboortekaartjes voor een jongen

Verwacht je een zoon? Bestel je geboortekaartje dan bij kissgeboortekaartjes.nl. Wij hebben de mooiste geboortekaartjes voor jongens, in allerlei verschillende thema’s. Kies bijvoorbeeld voor stoer, modern, uiltjes of naturel. Voor iedere smaak hebben we een leuk geboortekaartje voor een jongen.

 

Wij hebben kaartjes voor je die je zelf aan kunt passen. Maak dus een geboortekaartje voor een jongen dat precies past bij jouw smaak en karakter. In de eenvoudige editor is een kaartje veranderen erg gemakkelijk. Natuurlijk wil je het kaartje even zien voordat je ze, na de geboorte, definitief bestelt. Je kunt gemakkelijk en snel een proefdruk bij ons bestellen.

 

Lees verderkeyboard_arrow_down

 

Bijpassende enveloppen: geboortekaartjes jongen

Als je helemaal tevreden bent over de vormgeving van je kaartje, mag je er ook nog zelf een geschikte envelop bij uitkiezen. We hebben veel verschillende kleuren. Naast blauw zijn er nog genoeg andere mogelijkheden. Jij kiest zelf de kleur die het beste bij jouw kaartje past. Je kunt de enveloppen ook al bestellen voordat je kindje geboren wordt. Dat is bijvoorbeeld handig als je de adressen met de hand wil schrijven. Maar ook als je met stickers of print werkt, is het fijn om wat meer tijd te hebben.

 

Op www.kissgeboortekaartjes.nl heb jij het dus voor het zeggen bij het uitzoeken van geboortekaartjes voor jongens. Je kunt zelfs suggesties voor andere thema’s en stijlen naar ons mailen. Daar zijn we erg blij mee, want we vullen onze site wekelijks aan met nieuwe kaartjes. De verzameling wordt dus steeds groter, de prijzen blijven even klein: voor iedere baby een mooi en persoonlijk geboortekaartje.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro