Geboortekaartje online maken

 

Geboortekaartjes online maken is de makkelijkste en leukste manier om jouw geboortekaartjes te bestellen. Op www.kissgeboortekaartjes.nl heb je zelf de meeste invloed op hoe jouw kaartje er precies uit gaat zien. Bij ons heb je het helemaal zelf in de hand. Om je op weg te helpen, hebben we een mooie collectie basiskaarten voor je. Je kunt kiezen uit kaarten met verschillende thema’s: met foto, naturel, stoer, vintage of hip. Wat kies jij?

Lees verderkeyboard_arrow_down

 

Geboortekaartje online maken

 

Je geboortekaartjes online maken doe je dus grotendeels zelf. Als je eenmaal een basiskaartje gekozen hebt, kun je met de eenvoudige editor zelf nog van alles aanpassen. Zo kies je zelf welk lettertype je het mooiste vindt, welke kleuren er bij jouw smaak passen, welke tekst er op jouw kaartje komt en welke afbeeldingen er het beste bij passen.

 

Omdat jij zelf de ontwerper bent, is geboortekaartjes online maken ook helemaal niet duur. Om de kosten laag te houden, sturen we je ook nog eens een gratis proefdruk. Daarnaast worden de enveloppen en de geboortekaartjes kosteloos bij jou thuisbezorgd. Die enveloppen kun je overigens al eerder bestellen, zodat ze geadresseerd en gefrankeerd klaarliggen voor gebruik.

 

Als je baby eenmaal geboren is, hoef je alleen nog de gegevens over jouw kindje op je kaartje te zetten. Misschien heb je de naam al vooraf ingevuld, maar de datum, het tijdstip, lengte en gewicht weet je natuurlijk dan pas. Gelukkig is dat in de editor zo gedaan en kun je jouw geboortekaartjes snel bestellen. Bestel je voor 14.00 uur? Dan verzenden wij de kaartjes nog dezelfde dag naar je. 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro