Geboortekaartje met foto zelf maken

 

Ben je zwanger en heb je al een duidelijk beeld van hoe jouw geboortekaartjes er straks uit moeten gaan zien? Wil je graag een kaartje met een foto erop? Bij www.kissgeboortekaartjes.nl kan dat heel gemakkelijk. Bij ons kun je een geboortekaartje met foto zelf maken.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Geboortekaartjes met foto zelf maken

 

Op onze website vind je aan de linkerkant van het scherm een overzicht van onze thema’s. Kies daar voor ‘Babyfoto’ om de ontwerpen te zien. Hier vind je jouw basiskaartje, waar je de foto van jouw keuze zelf in kunt zetten. Als je een account aanmaakt, kun je de ontwerpen die wij voor je hebben gemaakt zelf naar wens aanpassen. Naast het vervangen van de foto, kun je dus ook het lettertype, de kleuren en teksten zelf wijzigen. Een geboortekaartje met foto zelf maken is dus heel gemakkelijk.

 

Omdat wij denken dat jij zelf het beste weet hoe jouw ideale geboortekaartje eruit ziet, kun je al je creativiteit kwijt in onze basisontwerpen. Wil je jouw geboortekaartje met foto helemaal zelf maken? Dan kun je ook kiezen voor een blanco kaart die je naar eigen inzicht ontwerpt. Waar je ook voor kiest, jouw design kun je nog eens goed bekijken als je de gratis proefdruk laat bezorgen. Als je een foto van jouw baby op je kaartje wil, kun je nu nog niet precies zien wat het eindresultaat is. Maar het is natuurlijk wel fijn om te zien of alle andere onderdelen van het kaartje precies naar wens zijn.

 

Nu is het een kwestie van de juiste, bijpassende enveloppen uitzoeken en gratis laten thuisbezorgen. Daarna hoef je niets meer te doen totdat jouw kindje er is. Maak een mooie foto en voeg die toe aan jouw kaartje. Nog even de juiste gegevens invoeren – zoals datum, tijdstip, lengte, gewicht en misschien nog de naam – en bestellen maar. Wij zorgen dat je jouw geboortekaartje met foto snel in huis hebt.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro