Geboortekaartje kopen

 

Ben jij van plan om geboortekaartjes te kopen? Dan helpen we je bij www.kissgeboortekaartjes.nl graag verder. Geboortekaartjes kopen is bij ons namelijk heel makkelijk! Maar het mooiste is dat je bij ons zelf je kaartje kunt samenstellen. Zo zorg jij dat je perfecte geboortekaartjes koopt.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Geboortekaartjes kopen van Kiss

 

Op onze website vind je de allerleukste en allermooiste kaartjes voor de komst van jouw baby. Omdat je ze zelf aan kunt passen, is ieder kaartje volledig uniek. Natuurlijk hebben wij een grote collectie waaruit je kunt kiezen. Om het zoeken wat gemakkelijker voor je te maken, hebben we onze kaartjes opgedeeld in thema’s: vintage, stoer, gezellig, diertjes en bloemen zijn nog maar een paar voorbeelden van onze categorieën. Uit die grote collectie kies jij een kaartje dat aansluit op jouw wensen en smaak. Dan komt het leukste deel: editen.

 

Geboortekaartjes kopen doe je natuurlijk niet bepaald elke dag. Daarom hebben wij voor het editen van jouw kaartje een overzichtelijke handleiding gemaakt. Die helpt je bij het aanpassen van afbeeldingen, kleuren, lettertypen en teksten. Pas als jouw ontwerp helemaal naar tevredenheid is, laat je een gratis proefdruk bezorgen. Je ontvangt van ons een exemplaar per post die je nog eens kritisch kunt bekijken.

 

Jouw geboortekaartje blijft in je account staan totdat je kindje geboren is. Wat fijn om te weten dat je alleen nog maar een paar gegevens hoeft in te vullen voor je op ‘Bestellen’ klikt. Geboortekaartjes kopen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!

 

Tip: laat de bijpassende enveloppen al vooraf gratis bezorgen! Die kun je dan alvast adresseren en frankeren. Als je baby geboren is en je de kaartjes ontvangen hebt, hoef je alleen nog maar even de enveloppen te vullen voor ze met de post mee kunnen. 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro