Geboortekaartje bestellen

 

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Er zijn nogal wat beslissingen die je moet nemen. Niet in de laatste plaats: waar ga ik mijn geboortekaartjes bestellen? Het antwoord op die vraag is lekker makkelijk: bij www.kissgeboortekaartjes.nl! De reden is ook eenvoudig. Nergens heb je zoveel keuze als bij ons en nergens heb je zelf zoveel invloed op het ontwerp als bij ons. Waarom? Omdat je het zelf doet.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Geboortekaartjes bestellen

 

Op onze website zie je dat wij het voorwerk voor je hebben gedaan. We hebben een grote collectie geboortekaartjes voor jou waar je zelf de mooiste uit kiest. Dat kaartje is nog niet helemaal af. Je mag in de editor zelf allerlei dingen aanpassen, zodat je geboortekaartjes bestelt die je helemaal perfect vindt. Het lettertype, de afbeeldingen, foto’s, kleuren en tekstblokken, je kunt het allemaal naar hartenlust wijzigen. Je kunt je ontwerp natuurlijk tussendoor opslaan, zodat je er een paar dagen later met een frisse blik nog eens naar kan kijken. Laat vooral ook iemand even met je meekijken, samen zie je meer.

 

De gratis proefdruk die je van ons ontvangt zorgt ervoor dat je zeker weet dat jouw ontwerp naar wens is. Je geboortekaartjes bestellen is daarna heel gemakkelijk. Vooraf kies je bijpassende enveloppen die je alvast gratis thuis laat bezorgen. Die kun je adresseren en klaarleggen voor de dag waarop je baby geboren wordt. Is de kleine er? Dan vul je zijn of haar gegevens in en bestel je je geboortekaartjes. Wij zorgen er dan voor dat ze er prachtig uitzien en snel bij jou in huis zijn. Dan kun je jij de mensen om je heen verrassen met een zelf ontworpen geboortekaartje.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro