Bijzondere geboortekaartjes

 

Een baby krijgen is een bijzondere gebeurtenis en daar hoort natuurlijk een bijzonder geboortekaartje bij. Voor de mooiste kaartjes ga je naar www.kissgeboortekaartjes.nl. Daar zijn eigenlijk alle kaartjes bijzondere geboortekaartjes, want deze ontwerpen kom je echt nergens anders tegen. We hebben ze allemaal zelf ontworpen en getekend en ze zijn alleen via onze website te koop.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Elke week zetten we nieuwe kaartjes op de website. In de verschillende categorieën kun je daarom een steeds grotere collectie bijzondere geboortekaartjes vinden. We hebben kaartjes voor je in allerlei stijlen, zo is er voor ieder wat wils. Heb jij al een kaartje gezien dat je het allermooist vindt?

 

Een bijzonder geboortekaartje hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Wij vinden het belangrijk dat jij voor je baby een kaartje uit kunt zoeken dat jij en je partner echt leuk vinden. Ook zorgen we ervoor dat we je kaartjes na bestelling snel en in hoge kwaliteit printen. Omdat we zelf over een drukkerij beschikken, weten we zeker dat we jouw kaartjes perfect kunnen afleveren. Wist je dat we kaartjes die voor 14.00 besteld worden dezelfde dag nog verzenden? Zo kun je het nieuws over jouw nieuwe kindje snel bekend maken.

 

Verzend je bijzondere geboortekaartjes in een gekleurde envelop naar keuze. De enveloppen kun je bij je kaartjes bestellen, maar ook al eerder. Dan heb je meer tijd om de enveloppen te adresseren. Als je baby geboren is, hoef je alleen nog maar een kaartje in iedere envelop te stoppen. Dat is fijn, want zo heb je meer tijd voor je kindje en voor elkaar. 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro