Babykaartjes bestellen

 

Op www.kissgeboortekaartjes.nl kun je de allerleukste babykaartjes bestellen! Bij ons vind je kaartjes in allerlei categorieën die je zelf nog naar hartenlust kunt aanpassen. Zo kun jij een echt uniek babykaartje bestellen! En zeg nou zelf, jouw nieuwe kindje verdient toch het mooiste kaartje?

Lees verderkeyboard_arrow_down

Babykaartjes bestellen

 

Bij ons babykaartjes bestellen is ontzettend eenvoudig. Op onze website maak je in een paar klikken een account voor jezelf aan. Met dat account kun je alles zelf regelen. Stap 1 is het uitzoeken van het door jou gewenste basiskaartje. Kies je voor uilen, iets stoers of juist iets liefs, bloemen of vintage? In het menu op de linkerkant van de pagina vind je al onze categorieën. Wil je echt alles zelf doen? Dan kun je ook met een blanco kaart aan de slag.

 

Stap 2 is het aanpassen van je kaartje. Misschien vind je een ander lettertype mooier of wil je de kleuren net iets aanpassen. Ook kun je een foto of een andere afbeelding uploaden. Natuurlijk kun je nog niet alle gegevens invoeren, want je weet straks pas hoeveel je baby weegt. Ook de datum laat nog even op zich wachten. Je kunt natuurlijk wel alvast iets invoeren, dan krijg je een idee van hoe het er straks uit gaat zien.

 

Stap 3 is een gratis proefdruk van je babykaartje bestellen. Wij zorgen voor een mooie druk van jouw kaartje en sturen dat naar je op. Jij, je partner en eventuele andere betrokkenen kunnen jouw ontwerp dan in het echt uitvoerig bekijken. Je ziet dan meteen of je echt blij bent met je ontwerp, of dat je graag nog iets aan wilt passen.

 

Stap 4 is het uitzoeken van een mooie envelop. Omdat we die in allerlei kleuren hebben, kun je er vast wel één vinden die mooi bij je kaartje past. Nu alles in je account klaarstaat, kun je zorgeloos wachten op de komst van je kindje. Is je baby geboren? Dan vul je de laatste gegevens in en kun je je babykaartjes bestellen!

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro