Babykaartje ontwerpen

 

Een babykaartje ontwerpen is één van de leukste dingen die je kunt doen nu je zwanger bent. Vooral als je jouw babykaartjes zelf kan ontwerpen. En dat kan gemakkelijk op www.kissgeboortekaartjes.nl. Op onze website maak je een account aan waarmee je direct aan de slag kunt. In onze collectie vind je babykaartjes in allerlei categorieën: zoals gezellig, hip, vintage of bloem. Een babykaartje ontwerpen betekent bij ons namelijk dat we je een basis geven waar je zelf mee aan de slag kunt.

Lees verderkeyboard_arrow_down

Jouw babykaartjes ontwerpen

 

Je kiest een kaartje uit de collectie dat goed aansluit op jouw wensen en stijl. Daarna ga je er zelf mee aan de slag. Je kunt kiezen voor andere lettertypen, andere afbeeldingen en andere kleuren. Je mag net zolang schuiven en proberen als je zelf wilt. Want het is jouw babykaartje en jij moet er tevreden mee zijn. Je betaalt bij ons dus niet voor versies en aanpassingen. Dat is fijn, want als je er vandaag even niet uitkomt, dan ga je toch morgen gewoon weer verder?

 

Als je tevreden bent over het ontwerp van je babykaartje, dan is het tijd om je gratis proefdruk te bestellen. Wij verzenden een exemplaar naar je dat je goed kunt bekijken. Dan voel je meteen de papierdikte en zie je hoe de kleuren er na het drukken uitzien. Laat het dan ook even bekijken door mensen om je heen die het al mogen zien. Samen weet je meer. Als je nog niet helemaal gelukkig bent met je babykaartje, dan kun je in jouw account aanpassen wat je niet bevalt. Maar als je jouw kaartje volledig perfect vindt, laat je hem zo staan in je account. Zodra je kindje geboren is, voer je de laatste gegevens in. Bestel je je kaartjes voor 14.00 uur? Dan worden ze nog dezelfde dag naar je verzonden.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro