Babykaartje maken

 

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Binnenkort verwacht je jouw kleintje en je bent al druk bezig met allerlei voorbereidingen. Eén van de dingen die op jouw lijstje staan, is: babykaartjes maken. Want wat is er nou leuker dan aan de wereld laten weten dat jouw gezin groter is geworden?

Lees verderkeyboard_arrow_down

Babykaartjes maken doe je zelf

 

Op www.kissgeboortkaartjes.nl kun je zelf je babykaartje maken. Op basis van één van de basisontwerpen maak je een kaartje dat precies bij jouw persoonlijke stijl en wensen past. De kaartjes zijn ingedeeld op thema: bijvoorbeeld stoer, diertjes, lief, naturel of kleurrijk. Met je basiskaartje ga je zelf aan de slag. Je kunt allerlei dingen aanpassen, zoals het lettertype, de kleuren en de afbeeldingen. Zo kun je een echt uniek babykaartje maken.

 

Ben je klaar met ontwerpen? Dan maak je heel eenvoudig een account aan om je kaartje op te slaan. Dat is hartstikke fijn, want dan kun je het zelf gemakkelijk terugvinden en samen met anderen bekijken. Ook kun je zo nog even nadenken over je ontwerp en eventueel nog wat aanpassen. Als je het zeker denkt te weten, bestel je een gratis proefdruk. We sturen hem naar je op en jij kunt je kaartje van alle kanten bekijken. Is het nog niet helemaal naar wens? Dan heb je tijd genoeg om in je account je kaartje aan te passen. Ben je wel helemaal tevreden? Dan blijft jouw perfecte kaartje in je account staan totdat het straks zover is. Als je kindje eenmaal geboren is, vul je de laatste gegevens in en bestel je je kaartjes. Als je de kaarten voor 14.00 bestelt, zorgen wij dat ze dezelfde dag nog naar je verzonden worden.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog GRATIS verzonden!

     Alle geboortekaartjes zijn 13,5 x 13,5 cm (gevouwen) en worden op hoogwaardige kwaliteit papier geprint.      Alle geboortekaartjes kosten € 1,60 per stuk inclusief btw.

  • Ideal
  • MiniTix
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro